2/27/2006

Que forta es la verema!!!

Ja estem a punt de pirar de Mildura que es on hem estat fent la verema que ens ha deixat les mans mes fetes pols...tant que ja no ens poden identificar pq no tenim empremtes digitals, ni grishom ens trobaria!!! Bueno, aqui no ens guanyem, les garrofes xavals perque no fem ni 40 euros al dia cadascu....ara a veure si ens trobem un altre curro a Stephanson o por ahi. Ja us anirem explicant...per cert a la laura li havien ficat el mote de manos de mantequilla i ara es punyo de acero perque reculla la tira de cistelles de raim (una desena part del que fa quasevol dels grecs que son putes maquines de collir). Per cert, aquests tios no fan raim, fan panses del raim, ja te collons..!!!! A veure si tenim mes sort amb la collita de tomaquets!!!!! Bueno, esperem comentaris!!!!!

2 comentarios:

A las 3:49 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

hola tontets, no sabeu lo que vos aspera en les tomateres. lo suc de tomata pica, les tomateres anbruten les mans un uevo, i no vos traureu l´olor ni la verdor ni que vo les renteseu en lejia. per anar a adependre de pagesos a australia i acabar collint tomates, haguesseu vingut a tortosa i ja vo n´hagues ansenyat mun pare. disfruteu........com a mínim ja teniu una `part d´una esqueixada. només vos falta l´abadeeijo i les olives.

 
A las 1:35 p. m. , Anonymous Anónimo ha dicho...

ei nengs!!! ja sabia io k no aguantarieu am el raim prou temps. igual si no suquesiu tant per les nits tindrieu mes forces durant el dia (es la meva teoria). Bueno nomes saludravos i dirvos k no vegis k llarg k es fara aket any, no porteu ni 2 mesos fora i ja us trobu a faltar ( nomes una miketa ehh?!??!). Bueno pareja espero k us ho passeu de puta mare!!!! Siusplau feu el favor de penjar alguna foto o algo, i si podeu escriure una mica mes sovint millor!! beuno records del tiu mes guapo de mataro. k vagi molt be molts petons i tal i tal.... adew!!!!!!!!!!!!!!

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio